Bodytobodymassage.org       


Vaak worden massages met de handen uitgevoerd maar ook het hele lichaam kan gebruikt worden als massage instrument. Bij deze massage zal u zich zelf volledig ontspannen voelen terwijl de masseur met zijn blote lichaam uw lichaam van top tot teen masseert. Dit is een unieke ervaring die vaak tot een van de prettigste manier van masseren wordt gerekend. Tijdens deze massage wordt u niet alleen lichamelijk ontspannen maar ook geestelijk wordt u compleet ontspannen. De masseur zal met zijn armen en billen uw lichaam heerlijk onder handen nemen. Hierbij zal hij ook gebruik maken van massage olie of gel waardoor hij heerlijk over uw lichaam kan bewegen. Wij gebruiken puur natuurlijke amandelolie en dermatologisch geteste en ongeparfurmeerde aloë-vera massagegel. Door een ander gestreeld en vastgehouden worden voelt heel fijn aan. De lichaamswarmte die uitgewisseld wordt, is rustgevend. Met een body to body massage beperkt de masseur zichzelf niet meer tot het gebruikmaken van zijn handen en onderarmen. Want in tegenstelling tot bij een klassieke ontspanningsmassage, gebruikt hij bij een body to body massage zijn hele lichaam om te masseren. Zijn billen, borst, penis, benen, voeten en rug zet hij in om de voor- en achterkant van jouw lichaam te masseren. Met zijn ingeoliede lichaam glijd hij over je lichaam waarbij hij voor jou ongekende technieken uitvoert die bijna lijken op acrobatisch spektakel. Door zijn hele lichaam te gebruiken wordt een veel groter oppervlak behandeld. Het geeft een completer gevoel dan enkel handen en vingers je ooit kunnen geven. Het is werkelijk een boeiende show om naar te kijken (en om te voelen). Het is werkelijke een unieke ervaring. Het geeft een gevoel van geborgenheid. Wat je zult merken, is de gewaarwording dat je jezelf heel snel en gemakkelijk kan blootgeven aan iemand die je pas hebt leren kennen. Dit zijn de momenten waarop je je laat leiden door je gevoel in plaats van door je verstand. Lekker loslaten en genieten! Iets wat control freaks echt op prijs stellen. Door op zo’n wijze de masseur toestemming te geven dichtbij te komen, groeit het vertrouwen. Als er een tweede ‘hoogtepunt’ zou zijn tijdens de massage, dan is het ongetwijfeld de body 2 body massage.

Kernwoorden die een body 2 body omschrijven:
Intens(ief)
Allesomvattend
Geborgenheid
Geil
Warm
Een kunstvorm


Mijn omschrijvingen van een body-to-body massage zullen je nooit een compleet beeld kunnen geven van de sensaties die je zult ervaren. Iemand over je heen voelen glijden is een belevenis die je op zijn minst één keer in je leven meegemaakt moet hebben. Een Body to Body Massage is dus een heerlijke sensuele massage wat u tot hogere sferen zal brengen. Een onvergetelijke ervaring die u alleen beleeft bij de MassageTempel. Voor mannen, vrouwen en koppels.

Welkom - Treed binnenBel 0630-887766 om een massage te boeken. Uitsluitend telefonisch, geen SMS.
     Mail ons masseur@post.com voor vragen of reservering vooruit (minimaal 3 dagen).


De Exo Academy cadeaubon is geldig. Koop hem online of bij Exo Energy te Arnhem. Vanaf 5 euro. Een originele gift voor uw vriend(in), partner of familielid!

Print deze pagina uit. Print deze pagina

© 2017

⇧ Terug naar boven